Bedrijfsopvolger m/v
Maar misschien gaat het allemaal niet zo soepeltjes. Hoe weet je nu wat je koopt? Wellicht heb je er meer vertrouwen in als je eerst een tijdje meeloopt in de zaak, de klanten leert kennen, de personeelscultuur, enz. In dat geval zoek je eigenlijk een werkgever die heeft besloten om actief te werken aan een plan voor de overdracht van de onderneming. Dat kan natuurlijk ook in een of meerdere stappen gebeuren, o.a. afhankelijk van financiŽle en fiscale (on)mogelijkheden voor beide partijen. Daarom de volgende tip: laat tijdig weten dat je in de markt bent als bedrijfsopvolger.
Voor beide partijen geldt het volgende. Maak gebruik van de gratis mogelijkheid die BizNizWeb u biedt. Zet uw zoekprofiel door middel van het formulier vraag en aanbod in de vacaturebank bedrijfsopvolgers.
Dan weet u in ieder geval zeker dat u bij alle relevante marktpartijen in beeld komt. BizNizWeb wordt namelijk niet alleen gelezen door ondernemers, maar ook door intermediairs, afgestudeerden, studenten, overheden en internationale marktpartijen. 
  lees terug