Bedrijfsopvolger m/v
Gezocht
U heeft ook gelezen dat in de komende jaren ongeveer 80.000 ondernemingen moeten gaan nadenken over bedrijfsopvolging, omdat de eigenaar de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Geen punt, zet het bedrijf te koop (profielen), beleg t.z.t. de verkoopopbrengst op een verantwoorde wijze en ga genieten van een onbezorgde oude dag.
Maar misschien gaat het allemaal niet zo soepeltjes. Wie zal uw bedrijf eigenlijk willen kopen? Wellicht vergroot u uw kansen door ook eens te denken aan uw huidige of toekomstige personeel. Zij kennen de zaak (de klanten, het personeel, de cultuur enz.). Denk eens na over de volgende strategie: leidt uw eigen bedrijfsopvolger op.
Aangeboden
Je wilde altijd al voor jezelf beginnen, maar het is er nog niet van gekomen. Een zaak opzetten vanaf de grond heeft zo zijn uitdagingen, maar tevens een aantal beperkingen (grotere onzekerheid over de resultaten/inkomsten, veel tijd kwijt aan het opzetten van de struktuur enz.) . Geen punt, er staan genoeg bedrijven in de aanbieding (zie profielen). Maak een ondernemingsplan,  ga met een adviseur naar de bank, regel een verantwoorde financiering, koop de tent en steek van wal als kersverse ondernemer.
  lees verder